Skanseveien

- om boligprosjektet

Velkommen til Skanseveien, et energieffektivt og moderne boligprosjekt like utenfor Drammen. Skanseveien blir bygget med en grønn tankegang – både i byggemåte og i leilighetenes fremtidige energieffektivitet. Boligene har blant annet vannbåren varme, og er bygget som modulbygg. Les mer om fordelene det gir på denne siden.

Boligprosjektet er under utvikling og salgsstart blir våren 2024.

Grønt boliglån

Leilighetene får energimerket A eller B. Boliger med energimerket A eller B kvalifiserer for grønt boliglån, som gir bedre rente i de fleste banker. Kontakt din bank for mer informasjon.

Oppvarming vil være fra vannbåren gulvvarme i oppholdsrom fra egen energibrønn. Dette kan spare 60 – 80 % av energiforbruket til oppvarming sammenlignet med andre energikilder.

Fordeler med ny bolig

Det er mange gode grunner til å velge en ny bolig fremfor en brukt. Nye boliger er mer miljøvennlige, gir lavere strømregninger og har ofte bedre inneklima. I en ny bolig kan du nyte vegger uten et skruehull, og du kan påvirke interiøret til din stil gjennom tilvalg. Du slipper dessuten oppussing!

I tillegg slipper du stressende budrunder, får dermed forutsigbarhet og du vet nøyaktig hva boligen kommer til å koste (før eventuelle tilvalg). Boligen din blir selvfølgelig bygget etter siste gjeldende forskrifter, med garanti og trygghet.

Modulære enheter

Boligene er prosjektert for modulære enheter som tillater produksjon av boenhetene parallelt med grunn- og fundamentarbeidene. Dette forkorter byggetiden, bidrar til redusert støy fra byggeplassen og gir mindre anleggstrafikk.

Byggenæringen står for en betydelig del av klimagassutslipp og ressursbruk, noe som gjør det nødvendig å finne alternative metoder for å bygge mer bærekraftig. Modulbygging er en attraktiv løsning på disse utfordringene.

Interessert i å lese mer om hvorfor – ta en titt her: prebolig.no

Prosjektet

På en solrik, skrånende tomt, fritt beliggende på Solbergelva, planlegges det 37 leiligheter, med moderne og funksjonell arkitektur tegnet av arkitekt Lorentz Kielland.

Bygget er utviklet av PRE Bolig, en erfaren boligutbygger med fokus på modulbygg. PRE bygger i attraktive områder på Østlandet.
Les mer om oss her.

Skanseveien vil bli etablert som et borettslag tilknyttet NBBO. Det vil si at medlemmer i NBBO har forkjøpsrett når det legges ut for salg.
Bli medlem her.

Energivennlig

Vannbåren varme fra egen energibrønn, kombinert med elektriske varmekabler på bad og i gang.

Godt innemiljø

Alle leilighetene har balkonger eller terrasse. Åpen stue/kjøkkenløsning.

Nøkkelferdig

Leilighetene leveres nøkkelferdig med parkeringsplass i p-garasje, sportsbod, hvitevarepakke m.m.

Borettslag

Skanseveien blir organisert som borettslag, det gir en rekke fordeler for deg som kjøper, blant annet lavere innskudd og felleskostnader per måned.

Skanseveien legger vekt på kvalitet i alle ledd. Vår arkitekt Lorentz Kielland har vært opptatt av å bruke eiendommens beliggenhet, lys og utsikt på en hensiktsmessig måte. Leilighetene blir funksjonelle med en åpen romløsning, og alle enheter har balkong eller terrasse.

2-, 3-, 4- og 5-roms leiligheter fra 49 m2 til 138 m2, i to bygninger, A og B forbundet med heis via gang/svalgang. Det er en heis i hvert bygg kombinert med trapp.

Disse nye leilighetene i Solbergelva er like godt tilpasset deg som er senior som en barnefamilie. Moderne leiligheter, sydvendte balkonger og et godt utvalg ulike størrelser gjør boligprosjektet attraktivt for de aller fleste. Man er både nære naturen, skoler og barnehager, samt kafeer, kollektivt og handel.

Siden Skanseveien blir et borettslag kan det lave innskuddet gi deg en mulighet inn på boligmarkedet, og med lave energiutgifter kan du glede deg over å kvalifisere til Grønt Boliglån hos de fleste banker. 

Meld interesse i dag nederst på siden, om du ønsker å få beskjed på mail om salgsstart!

Meld interesse

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Meld interesse

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Du vil høre fra oss så snart som mulig!